Sandefjordløpet 2021

Sandefjord Skøiteklubb er arrangør av Sandefjordløpet, Norges største skøyteløp som årlig går av stabelen i vikingskipet.


Sandefjordløpet 2021 er AVLYST pga smittefaren knyttet til Covid-19 viruset.
Styret i Sandefjord SKøiteklub har besluttet å avlyse Sandefjordløpet for 2021. Vi synes det er synd, men anser det som tvilsomt at smittesituasjonen har bedret seg så mye fram til stevnestart at vi kan forsvare å gjennomføre arrangementet på en trygg måte denne sesongen. Vi avlyser derfor såpass tidlig slik at løpere og klubber kan forholde seg til dette i forhold bestilling/avbestilling av reiser og overnatting. Samtidig oppfordrer vi løpere og klubber til å delta på, og ha fokus mot lokale utendørsarrangement resten av sesongen.
Styret
Sandefjord Skøiteklub


Løpet arrangeres i Vikingskipet på Hamar lørdag 7. og søndag 8. mars. Stevnestart kl.09.00 begge dager. Lagledermøte kl. 08.20, begge dager, ved tribunen utenfor sekretariatet.
Det er gjort noen endringer i forhold til fjorårets løp:
Det er gjort endringer i "gjesteklassen". Junior A løpere er tatt ut fra gjesteklassen og satt opp som egen klasse med distansene 500 og 1500 m på lørdag og 500 og 100m på søndag.
Resten av gjesteklassen (dvs. senior og veteranløpere) er satt opp med løp kun på søndag, med distansene 500 og 1000m.
I rekrutt klassen kan løperne i år velge om de vil gå 100 eller 500m som første distanse søndag. Dette for å gi et bedre tilbud til de av rekruttene som synes 500 er langt å gå.
Bortsett fra gjesteklassen er det satt opp 2 distanser pr. dag i hver klasse. Vi gjør ferdig 2 distanser for de yngste klassene før vi begynner på klasse junior C og eldre.
Se forøvrig stevneinnbydelsen som gir oversikt over distansene til de ulike klassene.
Premiering: Premie til alle løperne i klassene rekrutt, 10 år, 11 år, 12 år og junior C. 1/3 premiering i klasse junior B og A. Ingen premiering i gjesteklassen. I klassene fra og med 11 år og til og med junior A  premieres løperne ut fra sammenlagtresultat etter 4 løp.
Pga. forventet stor deltagelse er påmeldingsfristen satt til torsdag 27. feb. det vil si noe tidligere enn vanlig praksis ved andre stevner. Ved etteranmelding etter mandag 2. mars kl. 20.00 betales dobbel startkontingent.
Arrangør ber om at klubbene melder på løperne i den klassen de aldersmessig (fødselsdato) hører til i. 

Informasjon om distanser, påmelding, startkontingent ol. finnes i stevneinnbydelsen. Stevneinnbydelsen er forøvrig sendt klubbene via NSF tidligere i januar.
Vi håper å se dere i Vikingskipet 7. og 8. mars.
Hilsen
Sandefjord Skøiteklub.


Stevnestart begge dager kl. 09.00

Sandefjord Skøiteklub ønsker ALLE hjertelig velkommen til Sandefjordløpet 2020.

Stevneinvitasjon finner du her