Nyheter‎ > ‎

Trivelig sesongavslutning på Idrettens Hus

lagt inn 19. apr. 2018, 10:18 av Sandefjord Skøiteklub   [ oppdatert 1. mai 2018, 10:46 ]
Skøytesesongen 2017-2018 ble tradisjonen tro avsluttet med sesongavslutning på Idrettens Hus. Over 30 personer, både små og store deltok, og det ble delt ut en rekke premier. I tillegg ble det servert 
kaffe, brus og kaker. En utlodning med flotte premier fra våre sponsorer og andre støttespillere stod også på programmet.
Når det gjelder premieutdelinger, så fikk naturlig nok alle rekruttene hver sin velfjortjente deltakerpremie i tillegg til rosende ord av trener Tormod B. Haugen. Rekruttene er ivrige og flinke, og det har gitt resultater i stor fremgang og solide rekordforbedringer.
De litt eldre løperne fikk statuetter i gull, sølv og bronse i hht. klubbens vedtatte krav, og Sindre Kragh Andersen fikk utdelt statuett i bronse, Helene Tyslum Sperre fikk i sølv, mens Herman Hoff og Trine Heian fikk gull-statuett for sine 500-metere på henholdsvis 43,28 på Herman og 42,97 på Trine.
Beste løper ble Helene Tyslum Sperre på jentesiden, og Herman Hoff blant gutta.
TSE Consult's Innsatspokal gikk til 10 år gamle Tim-Sebastian Løveseter for hans iver og ekstraordinære treningsvilje og innsats, mens Sofie Karoline Haugen fikk tildelt Sandefjord Skøiteklub's vandrepokal for sine imponerende prestasjoner med blant annet NM-gull i allround og to NM-gull under NM enkeltdistanser.
Små og store hygget seg, og med sesongavslutningen er sesongen 2017-2018 historie, og trenere og løpere har nå siktet rettet mot neste sesong. Inline-banen er nå snøfri, sopet og klar til bruk, og det er bare å glede seg til en ny sesong!
Comments