Nyheter‎ > ‎

Trine og Martine i Heerenveen på Vikingrace.

lagt inn 15. mar. 2014, 01:21 av Ukjent bruker
Norge var representert med 36 utøvere i Vikingrace 2014 hvor 13 nasjoner deltok. Martine Lilløy Bruun og Trine Heian var med ifra Sandefjord Skøiteklub. Trine var med for første gang og Martine var med for sjette gang.
Trine gikk i 12 års klassen og endte til slutt på 18. plass. Hun gikk de to første distansene fredag på bursdagen sin og med tidene 47,22 og 47,33 var hun like bak pers. Trine var også flaggbærer under åpningsseremonien for den norske troppen. Lørdag var nok Trine litt tyngre i beina men klarte å holde på sammenlagt plasseringen, bra innsats av Trine. 
Martine gikk i 16 års klassen og deltar for siste gang, med tider opp imot personlige rekorder var hun en opplagt medaljekandidat, men for 3 året på rad spilte ikke kroppen på lag. Martine ble forkjølet men gikk første 500m, rett før start begynnte hun å blø neseblod og gikk derfor løpet med "propp" i nesa. 42,83 ble tiden og det holdt til en 10. plass. Martine måtte trekke seg i fra resten av stevnet, senere viste det seg at hun hadde fått årets influensa.
Vikingrace er et flott arrangement med høyt nivå hvor vi kan måle oss med de beste i aldersbestemte klasser! Trine håper vi å se igjen neste år, regner også med at flere Sandefjordsløpere vil kvalifisere seg til dette løpet i årene fremover.

Mvh Jarle Bruun
Comments