Nyheter‎ > ‎

Trine lærte fort - fikk 5. plass sammenlagt i junior-NM

lagt inn 8. feb. 2016, 03:02 av Sandefjord Skøiteklub
Det ble skrevet i forhåndsomtalen av junior-NM i Tromsø  at Trine Heian var mest med for å lære. Hun lærte fort, for Trine var med i medaljekampen helt til siste løp og selv om hun til slutt måtte nøye seg med en 5. plass sammenlagt, var det over all forventning i konkurranse med eldre jenter  i hennes første junior-NM. Trine satte utepers på de tre korteste distansene, og aller best gikk det på 1000m hvor hun fikk bronse. 46,47,  1.33,44 og 2.31,29 var Trines tider i Tromsø. Da får det heller gå at det var slutt på kreftene etter to runder på den avsluttende 3000meteren.

Martine Lilløy Bruun var en av favorittene i mesterskapet, og hun åpnet også bra med seier på 500m og tredjeplass på 1500m. Men dessverre satte sykdom en stopper for videre deltakelse, og hun måtte trekke seg etter første dag. Kjedelig for Martine som garantert hadde kjempet om medalje sammenlagt.

Våre yngste løpere gikk Kongsbergløpet i helgen. Bløt is og vanskelige værforhold gjorde sitt til at tidene ikke ble de beste, men Petter Tyslum Sperre gikk to gode løp og vant begge sine distanser, og Madelen Luberth og Helene Tyslum Sperre gikk også jevnt gode løp under vanskelige forhold.
Comments