Nyheter‎ > ‎

Tre distanseseire til Helene - Trine overtok ledelsen sammenlagt i NorgesCupen

lagt inn 5. des. 2017, 07:31 av Sandefjord Skøiteklub
Risengaløpet og NC 3 gikk av stabelen under perfekte forhold på Risengabanen i Asker i helgen. SSK stilte med fire løpere. Rekrutten Dian Bergh gjorde en flott innsats i Risengaløpet og kom i mål på 85,03 på 500m - en forbedring av "utepersen" på over åtte sekunder. Helene Tyslum Sperre gikk også Risengaløpet, og hun var i en klasse for seg i Jenter Junior B. 
Helene vant alle tre distansene, og satte ny "utepers" på 1500m med tiden 2.40,08.

Sindre Kragh Andersen gikk kun på lørdag, og gikk sine første NC-løp. På 500m var han rett bak sin "utepers", mens han på 1000m kom inn på ny "utepers" 1.31,29.

Trine Heian, som tidligere i uken fikk bekreftet sin plass i landskamp mot Nederland og Tyskland, hadde en strålende helg. Trine var litt småsyk og valgte å kun gå en distanse på lørdag. Hun gikk inn til 2. plass på 500m bak Maria N. Rabbe fra Fana. På søndag gikk Trine tre distanser. På den innledende 500 meteren fikk hun revansje fra dagen før. I samløp med Maria N. Rabbe gikk Trine kanskje sitt livs beste 500m og kom først i mål på ny "utepers" 44,20 - en tid som holdt til klar seier på distansen. På 1000m satte Trine også "utepers" og kom inn på 2. plass med tiden 1.32,58. Trine vant også den avsluttende fellesstarten, og overtok dermed ledelsen sammenlagt i NorgesCupen.

Kommende søndag skal alle våre yngste løpere i aksjon i det tradisjonsrike Maier-løpet i Tønsberg. Vi anbefaler alle å ta turen til Maier Arena for å heie frem denne herlige gjengen. For Trine og Sindre er det NorgesCup på Hamar 16. - 17. desember som er neste oppgave.
Comments