Nyheter‎ > ‎

Tre bronse til Sofie i NM enkeltdistanser.

lagt inn 7. nov. 2012, 00:37 av Ukjent bruker
           

Kjempeflott innsats av Sofie I NM.

Stevnet i Bjugn begynte fredag med 500meter hvor SSK stilte med Martine Lilløy Bruun og Sofie Karoline Haugen, begge gikk gode løp men var ikke helt fornøyd med dagen.
Sofie ble nr. 7 og Martine ble nr. 14.
Lørdag ble det gått 1000m og 3000m. Her gikk det veldig bra spesielt for Sofie som greide å ta en flott bronsemedalje med tiden 1.25,81. Hanne Haugland vant med Hege Bøkko på sølvplass.
Martine gikk inn til en 15 plass og Henriette Lilløy Bruun gikk inn til en 18 plass.
Dagen fortsatte med 3000m for jentene hvor Sofie tråkket til igjen og tok en ny bronsemedalje bak Mari Hemmer og Ida Njåtun (Martine og Henriette gikk ikke denne distansen).
Søndag fortsatte med 1500m hvor alle våre jenter stilte til start. Sofie gikk her inn til en ny syvende plass, Martine tok en 14 plass og storesøster Henriette en 15 plass.
Etter den gode 3000m på lørdag kvalifiserte Sofie seg til 5000m. Her tok hun en ny flott bronsemedalje bak Mari Hemmer og Camilla Hallås Farestveit.

Det må nevnes at både Sofie Karoline og Martine er juniorer, Sofier er 17 år gammel og Martine er 15 år gammel. At Sofie markerer seg på en slik flott måte i et seniormesterskap lover meget godt for framtiden hennes på skøyter. Martine er også veldig godt i gang som henger med i et seniormesterskap i så ung alder, vi gleder oss til fortsettelsen.
Det er for tiden mange junior jenter som har meldt seg på de siste årene og nivået på jentesiden i norsk skøytesport er i ferd med å heves betraktelig. Så Sandefjordsjentenes innsats i NM enkeltdistanser står det respekt av.

Mvh Jarle Bruun
Comments