Nyheter‎ > ‎

To medaljer på Herman i LM

lagt inn 14. feb. 2017, 02:42 av Sandefjord Skøiteklub
Drammens Skøiteklub arrangerte et meget vellykket Landsmesterskap i helgen. Fem løpere fra SSK deltok i mesterskapet. Verken Herman Hoff, Madelen Luberth, Helene Tyslum Sperre, Trine Heian og Sindre Kragh Andersen kom tilbake til Sandefjord som landsmestere, men Herman kunne innkassere to bronsemedaljer og var selvfølgelig svært fornøyd med det.
Herman Hoff var yngste deltager fra Sandefjord og var uheldig å falle på 500m. Men han tok det igjen både på 1000m og 1500m. Han satte utepers på begge distanser og ble belønnet med bronsemedalje i 12-årsklassen for sin fine innsats. Utepersene lyder nå på 1.36,52 og 2.33,40.
Madelen Luberth deltok i LM for andre gang. Hun har ikke helt fått det til å stemme denne sesongen, da hun har slitt med skade. Madelen var nok mest fornøyd med sin 1000m hvor hun ble klokket inn på 1.56,34.
Helene Tyslum Sperre gikk tre jevnt gode løp på distansene 500m, 1000m og 1500m. Hun ble nr. 8 på alle distansene, og også hun var best fornøyd med sin 1000m hvor hun satte ny utepers og kom i mål på 1.43,81
Trine Heian gikk de samme distansene som de øvrige jentene og gikk inn til to femteplasser og en sjetteplass. Det ble ingen nye rekorder for Trine denne helgen, men hun har så langt hatt en god sesong bak seg.
Sindre Kragh Andersen gjennomførte mesterskapet med å gå 500m, 1500m og 3000m. Sindre fikk 10. plass på 3000m, og var noe bak sin egen personlige utendørsrekord på distansen.
Sandefjordjentene stilte også til start som eget lag i lagtempo-konkurransen. Dette er en forholdsvis ny konkurranseform innen skøytesporten hvor to lag stiller til start på banen samtidig. Lagene starter på hver sin side av banen og går 4 runder. Det er viktig å holde sammen i laget for tiden tas på siste løper over målstreken. Herman gikk på et guttelag sammen med en løper fra Holmestrand og en fra Tønsberg. Nyvinningen gav mersmak for løperne.
Sandefjordløperne ser nå allerede fram mot neste helg hvor de skal til Vikingskipet å konkurrere i ”Sandefjordløpet”.
Comments