Nyheter‎ > ‎

Sterke prestasjoner under NC 7 i Stavanger

lagt inn 16. feb. 2016, 12:16 av Sandefjord Skøiteklub
Alle våre fire løpere leverte glimrende prestasjoner under Norgescup-løpene i Sørmarka Arena i Stavanger i helgen. Martine Lilløy Bruun vant alle fire sprint-distansene i juniorklassen og tok med det en overlegen seier sammenlagt. En fin oppladning for Martine som snart setter kursen for Kina hvor det er WC-finale og VM for juniorer.
Seier sammenlagt ble det også til Sofie Karoline Haugen i allroundklassen. Tre distanseseire og en andreplass ble det på Sofie, og spesielt på 1500 meter imponerte ungjenta. Her senket hun sin personlige rekord fra Calgary i fjor og noterte tiden 2.01,77. Sofie er virkelig i form for tiden.
I herreklassen stilte fetterne August Teodor Haugen og Tormod B. Haugen. August leverte jevnt bra løp hele helgen og tok en sterk 3. plass sammenlagt i allroundklassen. Tormod startet med en sterk andreplass på 500 meter før han skuffet noe på 5000. Men på søndag avsluttet han med en gnistrende 10 000meter på 14.01,45 under langt fra optimale forhold. Det ga distanseseier og en fjerdeplass sammenlagt.
Veldig hyggelig å se at samtlige av våre løpere hevder seg i de nasjonale løpene. Kommende helg er det de yngre løperne som skal i ilden i Landsmesterskapet i Bergen, før det er NC-finale på Hamar siste helgen i februar. Så mange spennende oppgaver for våre løpere i tiden fremover.
Comments