Nyheter‎ > ‎

Stemningsrapport Tormods verdenscup sist helg

lagt inn 11. des. 2015, 06:02 av Sandefjord Skøiteklub
Tormod sin stemningsrapport fra Inzell:
Det er alltid gøy å gå løp i skøytebyen Inzell. Det var en stor norsk tropp, og  ekstra gøy var det at vi for første gang var to løpere fra SSK som skulle gå verdenscup. Dette var min femte verdenscup som senior, og den første denne sesongen. Jeg var i utgangspunktet bare tatt ut til å gå fellesstart på søndag, men fordi det ble en ledig plass, fikk jeg også gå 5000 m på lørdag. Til tross for litt kort varsel, synes jeg at jeg fikk til en god 5000 m. Jeg klarte å gå jevne rundetider helt til mål og kom inn til årsbeste på 6.39,9.
 
Fellesstarten på søndag hadde jeg store forventninger til. Her måtte jeg starte i B-gruppa, og hadde et lite håp om at jeg skulle klare å bli topp tre, og rykke opp til A-gruppa på neste verdenscup. Løpet starta ganske rolig, men litt etter halvgått løp gjorde jeg et forsøk på å rykke fra feltet. Jeg fikk med meg nederlenderen Jan Blokhuisen, og sammen fikk vi en luke til resten av feltet. Jeg fikk med meg spurtpoeng på den siste innlagte spurten, men ble dessverre hentet inn av feltet noen få runder før mål. Jeg endte til slutt på en 7. plass, noe jeg er godt fornøyd med. Jeg håpet at det skulle være godt nok til å bli tatt ut til å få gå neste verdenscup i Heerenveen, men det ble jeg dessverre ikke.

Alt i alt har det vært en veldig fin opplevelse å gå verdenscup igjen, og jeg håper at jeg får sjansen igjen senere denne sesongen.
Comments