Nyheter‎ > ‎

SSK-løperne dominerte i inlineløpet

lagt inn 20. jun. 2017, 07:44 av Sandefjord Skøiteklub   [ oppdatert 20. jun. 2017, 07:45 ]
Rulleskøyter Bugården. Sandefjord Skøiteklub. Inline. Inlineløp 2017
Årets utgave av inlineløpet i Bugården ble arrangert lørdag 17. juni. Et strålende sommervær dannet en perfekt ramme, og cirka 40 løpere deltok. Det så ut som både publikum, foreldre, trenere og løpere virkelig koste seg i Bugården.

Rulleskøyter Bugården. Sandefjord Skøiteklub. Inline. Inlineløp 2017
Rekruttene gikk 200 og 400 meter, og vi fikk se flotte prestasjoner fra de aller yngste. I de aldersbestemte klassene ble det stor dominans fra våre egne løpere. Det er tydelig at det er en stor fordel å ha en inlinebane å trene på. For både Madelen Luberth og Herman Hoff i klasse 10 - 13 år, var relativt overlegne på begge distanser.

I klassen Gutter 14 - 17 år fikk vi den eneste vinneren som ikke var fra Sandefjord. Isak Høiby fra Kongsvinger viste imponerende takter da han utklasset konkurrentene på begge distansene. Nærmest fulgte Pål Myhren Kristensen fra Arendal og Didrik Møller Nordal fra Fram. De tok hver sin andre- og en tredjeplass.

Rulleskøyter Bugården. Sandefjord Skøiteklub. Inline. Inlineløp 2017
Imponerte gjorde også Trine Heian i samme klasse på kvinnesiden. Grunnet få deltakere gikk Trine sammen med seniorklassen, og hun var ikke snauere enn at hun på 500 meter snøt storfavoritten Martine Lilløy Bruun for seieren, mens de to byttet plass på 3 000 meter. Den vant Martine med knappest mulig margin foran Trine. Et lite tidel skilte de to. Dermed seier til Sandefjord både i klassen Jenter 14 - 17 år og i seniorklassen. Nærmest Martine i seniorklassen fulgte Else Merete Omsland fra Fram, mens Helene Tyslum Sperre kom på andreplass på 500 meter i klassen Jenter 14 - 17 år.

I eliteklassen var det "de gamle revene" som egentlig har lagt rulleskøytene på hylla som dominerte. Tormod Bjørnetun Haugen vant den korteste distansen foran August Teodor Haugen, mens de to byttet plass på 5000 meter. Her var August i en klasse for seg.

Når vi avslutningsvis nevner at vi også hadde med en gjeng spreke mosjonister som gikk 500 og 5000 meter, så er det meste sagt om lørdagens løp som må sies å være en ubetinget suksess. Man ønsker seg alltid flere deltakere, og neste år satser vi på å ha med landslags-løperne igjen. De var dessverre på istrening i Heerenveen denne helgen.

Avslutningsvis en stor takk til våre løpssponsorer Jotun og Vestfold Klima og Ventilasjon.
Comments