Nyheter‎ > ‎

Sandefjord Skøiteklub dominerte skøyte delen av Oslo skishow

lagt inn 12. jun. 2014, 11:17 av Ukjent bruker

På Rådhusplassen i Oslo i går befestet SSK sin stilling som Norges ledende rulleskøyte klubb foran tusenvis av tilskuere. 
I herre klassen ble det dobbelt seier til SSK ved August Teodor Haugen og Tormod Bjørnetun Haugen mens 
Sofie Karoline Haugen seieret i kvinneklassen. Av kjente løpere var det denne gang den tidligere doble junior verdens mesteren Sverre Lunde Pedersen og Ida Njåtun som måtte gi tapt for   
SSK løperne sine rulleskøyte ferdigheter. 
En utfordrende løype trase og muligens et i overkant stort antall kjendiser i "Padocken", gjorde sitt til at 
noe farts fylt "fyrverkeri" var det vanskelig å skape. Ikke alltid like lett å konsentrere seg om oppvarming og forberedelser med Johaug, Bjørgen & Co. 
så tett inn på seg. 

Norges Skiforbund hadde invitert skøytefolket til fest og det ble et imponerende arrangement til inntekt for kreft saken.   

Med ny rulleskøyte bane med undervarme og internasjonale mål straks på plass åpnes muligheter for ytterligere fremgang og utvikling i Sandefjord. 
At det i tillegg planlegges tak over ishockey banen kun et "Frisbee" kast unna kan forsterke det hele å være med på å skape et nytt skøyte sportens "Mekka" i Sandefjord. 
Utfordringen blir at SSK's  "attraktive" løperne holder sammen og bidrar i sammen til felles utvikling og ikke lar seg lokke inn i andre kortsiktige opplegg.   

Mvh Ivar Sletsjøe
Comments