Nyheter‎ > ‎

Sandefjordløpet 2011

Det ble satt 514 personlige rekorder under helgens Sandefjordløp i Vikingskipet. Lørdag satte Allan Dahl Johansson Aktiv Sk ny uoffisiell norsk bestenotering på 1000m i klasse gutter 11 år med tiden 1.29,46. Sandefjord Skøiteklub takker alle funksjonærer og løpere i gjesteklasse som hjalp til under stevnet. En spesiell takk til Stange Sportsklubb og Hans Johansen som styrte det elektriske tidtakeranlegget i hallen. Komplette resultatlister er nå lagt ut.

Komplett resultatliste | Protokoll med rundetider

      


Løpere, trenere, foreldre og andre skøyteinteresserte ønskes velkommen til årets store massemønstring på skøyter i Vikingskipet på Hamar. Årets Sandefjordløp arrangeres lørdag 5. og søndag 6. mars. Løpet starter kl.09.00 begge dager. I fjor deltok 365 løpere. Det blir kvartettstart på alle distanser fra og med 500 m.

Sandefjordløpet er primært et stevne for løpere fra 10 år og opp til og med junior B. Løpere i gjesteklasse (eller en stedfortreder) må påregne en enkel funksjonæroppgave en av dagene. Oppgaven vil være av 1-2 timers varighet og med god tidsmargin til eget løp.

Siste distanse søndag er 3000 m for junior C, B og gjesteklasse, i fjor var stevnet ferdig ca 17.15 søndag ettermiddag. Deltakere som skal reise hjem med tog/fly bør ta hensyn til dette ved valg av distanse søndag. Det vil ikke være mulig å endre valgfri distanse etter at startlister er lagt ut og stevnet har startet.

Påmeldingsfristen er satt til torsdag 24. feb. Dette er noen dager tidligere enn vanlig praksis for påmelding til løp. På grunn av forventet stor deltagelse og administrativt arbeid i forkant av stevnet håper vi at klubbene har forståelse for dette. Etteranmelding vil være mulig fram til mandag kveld. Påmelding etter mandag = dobbel startkontingent. Innbetaling av startkontigent til kontonr. 2480 05 20246. Husk å oppgi klubbnavn ved betaling.Deltakerliste (Korrigert 02.03.2011 kl 16.00)
Comments