Nyheter‎ > ‎

Olympiatoppen har forventninger til Martine

lagt inn 25. okt. 2011, 08:09 av Sandefjord Skøiteklub   [ oppdatert 25. okt. 2011, 08:10 ]
Vår unge racer Martine Lilløy Bruun er plukket ut av Skøyteforbundet til å delta på impulssamling i regi av Olympiatoppen. Det er kun 4 løpere på landsbasis (2 jenter og 2 gutter) som får denne muligheten, så det er artig å se at Martine får slik tillit.

Impulssamling gjennomføres av Olympiatoppen for å forberede unge utøvere og deres trenere på hva som skal til for å nå virkelig langt innen idretten:

"Olympiatoppen gjennomfører impulssamlinger for unge utøvere og deres trenere fra ulike særidretter.  Hovedmål med samlingene er å gi et utvalg unge utøvere og trenere kjennskap til Olympiatoppen, spre kunnskap om langsiktig utvikling av forutsetninger for å drive idrett på høgt nivå, spre sentral kunnskap fra Olympiatoppens fagavdelinger, inspirere utøvere til systematisk og langsiktig satsing og gi Olympiatoppen muligheter til å samle informasjon om utøvernes fysiske, motoriske og mentale forutsetninger, noen utvalgte rammebetingelser og treningsbakgrunn. Et viktig mål er også å øke trenernes kunnskap om langsikt utvikling."

Vi ønsker lykke til!!
Comments