Nyheter‎ > ‎

Ny seier til Herman på Geithus - Sofie er klar for WC i Japan

lagt inn 13. nov. 2018, 05:19 av Sandefjord Skøiteklub
SSK hadde to løpere i aksjon under Spinnoløpet og NC 3 på Geithus i helgen. Herman Hoff fortsetter å imponere, og triumferte igjen når han vant Spinnoløpet sammenlagt etter en spennende duell med konkurrent og kamerat Sondre Hvammen fra Kongsberg. Herman la grunnlaget med en sterk 500 meter hvor han vant distansen på 44,20 på en ikke altfor bra is. På 1000 meter måtte Herman se seg slått av Sondre Hvammen, men 1.29,47 holdt til 2. plass på distansen og seier sammenlagt.
Sindre Kragh Andersen gikk sine aller første NC-løp på Geithus. Med en 13. plass og en 8. plass på henholdsvis 500 og 1000 meter kunne Sindre innkassere sine aller første NC-poeng.

Kommende helg setter Herman kursen for Vikingskipet og Odalskøyta, mens vår kvinnelige "stjerne" Sofie Karoline Haugen allerede er på plass i Japan og er klar for sesongens første WC-løp. Sofies sterke prestasjoner i NM nylig, gjorde nemlig at hun kvalifiserte seg inn på det norske laget. Vi gleder oss til å følge både Herman og Sofie til helgen. Herman jakter "perser", mens Sofie jakter WC-poeng mot topp internasjonal motstand.
Comments