Nyheter‎ > ‎

Mange debutanter i Tønsberg

lagt inn 7. feb. 2019, 08:05 av Sandefjord Skøiteklub
KM og kretsløp ble arrangert på Maier Arena sist tirsdag, og Sandefjord Skøiteklub stilte med en bred tropp. Hele 14 løpere var i aksjon, og av disse var det hele fire debutanter. Veldig morsomt å se så mange SSK-løpere på isen, og samtlige gjorde prestasjoner det stod respekt av. Det var en viss nervøsitet å spore før start, men den så vi lite til når løpene var i gang, og i ettertid var alle enige om én ting: Dette var kjempegøy! 

Mens rekruttene og 10-åringen gikk kretsløp, var det KM for alle aldersklasser f.o.m. 11 år. Vi skal ikke påstå at det var flusst med deltakere, men uansett: Sandefjord fikk hele fire kretsmestere. I 11-årsklassen ble det seier både blant guttene og jentene. I jenteklassen debuterte Natalia Skrzypiec med 78,88 og 2.37,31 på henholdsvis 500 og 1000 meter, og det holdt til seier og gullmedalje foran lagvenninnen Kamile Yrva som to sølvet. I gutteklassen tok mer rutinerte Tim-Sebastian Løveseter hjem gullet med 62,92 og 2.11,22 på de samme distansene. I 14-årsklassen tok Herman Hoff en overlegen seier. Han vant 500m på 43,60 og satte ny utepers på 1500m som han vant på 2.17,62. Trine Heian gjorde en gjesteopptreden i juniorklassen og var uten konkurranse - bokstavelig talt. Det samme gjaldt Sindre Kragh Andersen i junior gutter.

Bra prestasjoner av de eldre løperne, men veldig morsomt å konstantere idrettsglede og flotte prestasjoner også blant de yngste. I tillegg til Natalia og Kamile i 11-årsklassen, debuterte også Maja Sjølund Iversen i 10-årsklassen og Lukas Dimsa i rekrutt-klassen. Begge kom fra debuten med glans! I tillegg til disse to gikk også Jenny S. Solhaug, brødrene Mio og Dian Bergh og søskenflokken Furuli Elleflaadt som består av Olav (5 år), Nora (7 år) og rutinerte Sigve (9 år). Alle gikk flotte løp og det var en stolt leder som bivånet det hele og med glede kan konstantere at det igjen spirer og gror i klubben som i år fyller 100 år!

På bildet ser vi f.v. Kamile, Tim, Maja og Natalia som alle var i aksjon i Tønsberg.
Comments