Nyheter‎ > ‎

Madelen, Helene og Trine ble kretsmestere.

lagt inn 25. jan. 2015, 17:33 av Ukjent bruker
Et vellykket KM ble arrangert i Skien på lørdag ettermiddag. Fem løpere fra Sandefjord Skøiteklub stilte til start, hvorav tre deltok i KM som ble arrangert for løpere fra 11 år og oppover. Her ble Madelen Luberth, Helene Tyslum Sperre og Trine Heian kretsmestere. Det ble i tillegg arrangert Kretsløp for de yngste løperne hvor Petter Tyslum Sperre og Herman Hoff deltok. KM ble i år arrangert utenfor egen krets med Herkules Skøyteklubb som arrangør. Skøytekretsen i Vestfold valgte å arrangere KM sammen med Telemark og Aust-Agder Skøytekrets. Dette ga fyldigere startlister og ble et vellykket arrangement.

Isforholdene i Skien ble tilrettelagt etter beste evne av banemannskapet, men værgudene la et tåkedekke over stadion som gjorde isflaten fort matt. Det ble derfor ikke de optimale forholdene og persene uteble.

Madelen Luberth gikk distansene 500m og 1000m og gjorde sine saker bra. Madelen var godt og vel 2 sekunder etter sin pers på 500 m og ble klokket inn til 65,51 på denne distansen. Helene Tyslum Sperre stilte også til start på 500m og 1000m. Helene var svært nær sine personlige rekorder på begge distanser, hvor klokken til slutt viste 54,15 og 1.56,08. På programmet til Trine Heian sto også distansene 500m og 1000m. Trine har vist en stigende form den seinere tid og gjennomførte også denne gang 2 solide løp med tider på 49,44 og 1.42,51. Hun reiser om noen dager til Heerenveen for å konkurrere med løpere fra hele Europa. Alle tre jentene ble premiert som kretsmestere med medaljer, ære og berømmelse.   

Petter Tyslum Sperre og Herman Hoff deltok i kretsstevne og gjennomførte løp på distansene 400m og 500m. Begge guttene gikk til oppgaven med liv og lyst. Petter som går i rekruttklassen gjorde sin beste distanse på 500m og fikk her tiden 70,18. Herman går nå i 10 års-klassen og har hatt en fin utvikling denne sesongen. Herman var nok mest fornøyd med sin 400m denne helgen og ble klokket inn rett etter pers på 45,52.
Mvh Bjørn Gulliksen

Comments