Nyheter‎ > ‎

Lærerik helg for Martine i Junior VM.

lagt inn 4. mar. 2015, 21:42 av Ukjent bruker

Sandefjord-jenta var blant de åtte løperne som forsvarte Norges ære under helgens mesterskap i Warszawa. Hun hadde ingen optimal opp- ladning til løpene i Polen, ettersom hun var syk i ukene før. Debutanten stilte derfor i mesterskapet for å få med seg nyttig erfaring til neste sesong. Hun hadde ingen store forventninger til sin deltakelse, men hun klarte likevel å sikre seg én ny utendørspers. Den sikret hun seg under lørdagens 1.000-meter. Distansen gikk hun på 1.27,10, som var et halvt sekund raskere enn hennes gamle pers. Tida gjorde at hun havnet på 33. plass i klassen.

SSK-løperen gikk også 500- og 1.500-meteren fredag. På førstnevnte distanse ble hun klokket i mål på 43,13, som sørget for at 36. plass (blant 54 deltakere) ble fasiten.

På den lengste distansen fikk hun ikke teknikken til å fungere optimalt. Hun ble til slutt nummer 40, med 2.21,24. Det er et stykke bak hennes personlige rekord på distansen.

Samme dag skulle opprinnelig Sandefjord-jenta også vært med i teamsprinten, men sykdom gjorde at laget måtte trekke seg. De trakk seg også fra søndagens lagtempo.

Mvh Jarle Bruun


Comments