Nyheter‎ > ‎

Inline-sport av ypperste klasse i Bugården

lagt inn 6. jun. 2016, 02:05 av Sandefjord Skøiteklub   [ oppdatert 6. jun. 2016, 02:06 ]
Vårens vakreste eventyr, inline-løpet i Bugården er historie og vi kan se tilbake på et flott arrangement, stor sport og topp underholdning. Den avsluttende 5000 meteren ble et inline-løp av ypperste kvalitet med fart og rykk hele veien, før det endte opp med en milimeterduell mellom danske Victor Hald Thorup og vår egen August Teodor Haugen, en duell danske gikk seirende ut av med knappest mulig margin. Sverre Lunde Pedersen tok tredjeplassen på behørig avstand til slutt, selv om gjorde et ærlig forsøk med et rykk noen runder før mål sammen med landslagskollega Simen Spieler Nilsen. Men når Victor og August virkelig trykker til, er det vanskelig å stå i mot.

Men før dette løpet var det mange løpere i aksjon. I 10-13 årsklassen hadde Tage Grut Johnsen fra Arendal og Filip Møller Nordahl, Fram IF to herlige dueller som endte med at de vant hver sin distanse blant guttene. Fredrik Pedersen, Oslo Speedskaterse var ikke langt bak på tredjeplass.

I jenteklassen var vår egen Helene Tyslum Sperre overlegen og vant begge distansene. Solide andreplasser på begge distansene til lagvenninnen Madelen Luberth. Selv med fall klarte Madelen å berge andreplassen på 1000 meter. Gratulasjoner til våre jenter!

I jenter 14-17 år var det danskene som dominerte. Thea Christensen og Sara Kofoed vant hver sin distanse, mens våre egen Trine Heian måtte nøye seg med tredjeplass på begge distanser.

I gutter 14-17 år vant Didrik Møller Nordahl fra Fram 500 meter, mens han på 3000 meter måtte se seg slått av lagkamerat Carlos Wasvik i en særdeles tett og jevn sluttspurt.

I damer elite var Sandefjord-løperen Sofie Karoline Haugen i en klasse for seg på begge distanser. På 500 meter tok Martine Lilløy Bruun en sterk andreplass og henviste Ida Njåtun til tredjeplass, mens de to byttet plass på den lengste distansen.

I herrer elite 500 meter vant våre tre gutter, Tore Sollie, August T. Haugen og Tormod B. Haugen hvert sitt innledende heat. I finalen var det en danske som også ville ha et ord med i laget. August vant relativt kontrollert, mens Victor Hald Thorup henviste Tormod til en tredjeplass.

En takk til løpere, funksjonærer, publikum og ikke minst værgudene som gjorde sitt til at dette ble topp reklame for inline-sporten!!!

Resultatlisten finner du her

Bilder fra dagen finner du her (kommer litt fler etterhvert)
Comments