Nyheter‎ > ‎

Gode prestasjoner av Sandefjordsløperne i Marienlystløpet.

lagt inn 23. jan. 2014, 09:38 av Ukjent bruker
Sandefjord Skøiteklub var godt representert i Drammen på lørdag. Etter dager med snø og vind var løperne spente på hvilke forhold de ville få på dagens øvelser. Været kan vi jo ikke gjøre noe med, men det viste seg å bli langt bedre forhold enn de fryktet. 
I rekruttklassen stilte klubben med 2 løpere til start, det var Malin Heian og Petter Tyslum Sperre. De gikk 500m og 400m Malin var uheldig i sitt første løp, og falt i svingen etter et feilskjær. Hun kom seg raskt opp igjen og fullførte løpet med stil. Heldigvis var det en distanse til, og her leverte Malin varene og fikk til et godt løp. Petter hadde skikkelig tenning denne helgen og gikk en 500m hvor han kom inn like bak sin personlige rekord. I sitt neste løp på distansen 400m tråkket han ordentlig til og fikk valuta for sin gode innsats. Petter perset med et helt sekund og fikk tiden 60,72.
Madelen Lubert og Herman Hoff deltok i 10-års klassen, hvor også distansene var 500m og 400m Madelen gikk en god 500m, men var allikevel ikke helt fornøyd da hun kom i mål uten å kunne notere ny pers. Dette gjorde hun noe med på den neste distansen som var 400m. Hun krøp godt sammen i motvinden og kunne notere seg for ny pers med 2 sekunder, med tiden 56,81. Herman har gått jevne gode løp i vinter, og har utviklet seg til en stabil skøyteløper etter hvert. Han liker godt å vinne over seg selv, men denne helgen maktet han ikke å notere seg for nye perser. Herman gikk to svært gode løp, og i mål var han vare tiendeler bak sine personlige rekorder. 
I 11-års klassen gikk Helene Tyslum Sperre to ganger 500m. Hun har også hatt en god og positiv utvikling denne sesongen, og var svært tent på oppgavene som ventet. Helene ga alt i begge sine løp, men var i likhet med flere andre bare tiendeler i fra sin personlige rekord. Det kommer imidlertid flere muligheter framover.
Trine Heian og Sindre Kragh Andersen deltok i 12-års klassen. Distansene for dem denne helgen var 500m og 1000m Trine gikk 2 gode løp. På 500m gikk hun opp mot sitt beste utendørs denne sesongen. På 1000m gikk hun derimot bedre enn sitt beste og satte ny pers med tiden 1.47,72, veldig bra. Sindre har hatt en svært god formutvikling i den seinere tid, og gikk to svært gode løp. På 500m perset han nok en gang. På 1000m løp satt alt som det skulle, og Sindre smadret sin egen pers med over 6 sekunder og gikk inn til gode 1.50,91.
Løpere, trener og foreldre var svært godt fornøyd, og ser nå framover mot Vikingløpet i Tønsberg til helgen.

mvh
Bjørn E. Gulliksen
Comments