Nyheter‎ > ‎

Ett gull og tre sølv til Sandefjordsløperne i landsmesterskapet!

lagt inn 18. feb. 2014, 04:27 av Ukjent bruker
Trine Heian, Sindre Kragh Andersen og Martine Lilløy Bruun representerte Sandefjord Skøiteklub i landsmesterskapet som ble arrangert i Tønsberg denne helga. Værgudene vartet opp med vanskelige forhold med mye nedbør og vind lørdag og plussgrader hele helgen, dette førte til avlysning av 3000m for Martine søndag og lagtempon for kretslaget hvor Martine skulle gått og Trine var reserve.
Men allikevel, alle løperne gjorde sitt beste og Trine gikk i klassen for jenter 12 år og startet veldig bra lørdag med en sølvmedalje på 500m, gratulerer! Noe senere på dagen gikk Trine inn til en god 5. plass på 1000m. Søndag stod 1500m på programmet hvor Trine gikk inn til en 6.plass, Trine var veldig nær en medalje her og følte i etterkant at hun hadde mer inne, sluttspurten kom for sent og hun var bare et halvt sekund bak bronsen.
Sindre Kragh Andersen gikk i klassen for gutter 12 år og
leverte gode løp under de tøffe forholdene, Sindre ble nr. 17 på 500m, 15 på 1000m og en ny 15 plass på 1500m, godt gjennomførte løp av Sindre.
Martine går i klassen for jenter 16 år og går sitt siste år i landsmesterskapet, Martine har tatt gull eller sølv på hver eneste distanse i samtlige løp i alle år på landsmesterskapet, forventningene til Martine var derfor store på forhånd og Martine leverte som forventet, hun gikk in til et nytt gull på 500m, sølv på 1000m og et nytt sølv på 1500m. Gratulerer!
 
Comments