Nyheter‎ > ‎

Årsavsluttning 2014

lagt inn 6. mai 2014, 02:24 av Ukjent bruker
Årsavsluttningen ble gjennomført forrige uke og det ble delt ut statuetter, klubbmesterskapsmedaljer, vandrepokal, innsatspokal og beste gutte/jenteløper vandrepokal og til slutt (nytt av året) stipend og plakett for nye klubbrekorder gitt av Gokstadapotekene. Litt kaffe kaker, brus og lotteri ble det også tid til.

Mange forventningsfulle skøyteløpere møtte opp og alle reiste hjem med en eller fler premier i handa.

Både deltagere på skøyteskolen og rekruttene fikk deltagerpremier. 

Statuetter ble delt ut til de som har klart spesifike krav på tid til forskjellige distanser og klubbmestermedaljer ble delt ut etter resultatene i Sandefjordsløpet gjennomført på Hamar (ikke is i Sandefjord i år). 

Vandrepokalen beste løper både for gutter og jenter gies til løpere opp til 16 år. Det gis poeng i på forhånd oppsatte løp og man må prestere gjennom hele sesongen. Dette året gikk pokalene til Trine Heian og Herman Hoff.

Innsatspokalen gikk i år til August Teodor Haugen, pokalen deles ut etter endt sesong til den løper i hurtigløp, jente eller gutt, som gjennom sesongen har utmerket seg på en eller flere måter.

Lyrvangs vandrepokal deles ut etter endt sesong til den løper i hurtigløp, jente eller gutt, som gjennom sesongen har hatt best sportslig fremgang i forhold til seg selv. I år gikk denne til Madelen Luberth.

I år ble det også gitt ut stipend gitt av Gokstadapotekene med 500kr for hver ny klubbrekord som ble satt i løpet av sesongen. Tre løpere greide dette, Martine Lilløy Bruun satte to nye rekorder, Sifie Karoline Haugen satte 4 nye rekorder og August Teodor Haugen satte 2 nye rekorder.

 

Sportslig leverer våre løpere år etter år, og klubben vår er representert på meget høyt nivå nasjonalt sett. I tillegg har vi har også denne sesongen hatt løpere med i landskamper, EM senior, VM junior og World Cup både i junior- og senior-klassen. 

Prestasjoner som NM bronser og NM-sølv i seniorklassene, to sølvmedaljer i junior-NM og to pallplasseringer i

Norges Cupen sammenlagt, samt deltagelse i VM og EM på rulleskøyter, sier mye om nivået på løperne våre.

Det er full aktivitet i rekruttgruppa, og framgangen for denne gruppen i forhold til i fjor har vært stor, med mange nye personlige rekorder også i år.

Rulleskøyter er blitt en stor del av vår treningshverdag for alle aktive i klubben, og for de eldste også en mulighet til å gå konkurranser i sommerhalvåret. Guttene har bemerket seg i

flere år på høyt nivå og representert Norge mange ganger i internasjonale mesterskap, med EM og VM som høydepunkter.

 

Oppmøte på avsluttningen med over 40 personer på plass viser at det er økt aktivitet i skøyteklubben for tiden. Og med ny oppgradert rulleskøytebane i Bugården som skal være ferdig om ca. en måned regner vi med fortsatt økende aktivitet i Sandefjord Skøiteklub.
 

Følgende er på bildet (klikk på bildet så får du opp en større utgave), bak ifra venstre, Agust Teodor Haugen, Sindre Kragh Andersen, Herman hoff, Emma Haag-Næss, Tormod Bjørnetun Haugen, Martine Volden-Slydal, Martine Lilløy Bruun, Sofie Karoline Haugen, Madelen Luberth, Trine Heian, Emma Sofie Berge, Benjamin Jacobsen.

Foran fra venstre: Helene Tyslum Sperre, Lea Aurora Skjelbred, Malin Heian, Ingrid Tyslum Nes, Petter Tyslum Sperre, Tim Sebastian Løvseter.

 

Mvh Jarle Bruun

Comments