Nyheter‎ > ‎

Årsavslutning med hyggelige overraskelser

lagt inn 15. apr. 2019, 03:26 av Sandefjord Skøiteklub
Sist torsdag satte vi strek for sesongen 2018-2019 med årsavslutning på Idrettens Hus. Det spirer og gror i klubben og over 60 små og store deltok. Årsavslutningen foregikk i tradisjonell stil med kaker, kaffe og brus, utdeling av deltakerpremie til alle, statuetter til de som var kvalifisert for det og divers pokaler. Årets løper på guttesiden ble Herman Hoff, mens Natalia Skrzypiec ble beste jenteløper. TSE Consult's Innsatspokal gikk i år til Herman Hoff, mens Sandefjord Skøiteklubs vandrepokal ble tildelt Dian Bergh.

Vi fikk også et svært hyggelig og overraskende besøk fra Torbjørn Hansen's stiftelse. Denne stiftelsen forvalter penger etter den avdøde entreprenøren som testamenterte bort store deler av sin formue til breddeidretten i Sandefjord. Sandefjord Skøiteklub fikk først utdelt kr 50 000,- til innkjøp av nye skøyter. Deretter kom kveldens høydepunkt da klubbens beste løper, Sofie Karoline Haugen fikk tildelt kr 100 000,- som belønning for å bli kåret til "Sandefjords beste idrettsutøver" i 2018 av stiftelsen. Det var en rørt og lykkelig 23-åring som mottok gavesjekken som et synlig bevis. En fin inspirasjon for vår hardtsatsende ungjente som er klar for en ny sesong med satsing på høyeste nivå.

Da tar løperne noen ukers velfortjent "ferie", før vi ruller i gang sesongen 2019-2020 med rulleskøyter på inlinebanen i Bugården i månedsskiftet april-mai.
Comments