• Til medlemmer i Sandefjord Skøiteklub
  All organisert trening er stoppet inntill videre.(Det er lov å trene på egenhånd). Ishallen er stengt for sesongen.
  Årsmøte og sesongavslutning er utsatt inntill videre.

  Lagt inn 17. mar. 2020, 08:13 av Sandefjord Skøiteklub
 • Sandefjordløpet 2020 resultater
  resultater fra sandefjordløpet 2020

  Lagt inn 8. mar. 2020, 09:35 av Sandefjord Skøiteklub
 • Årsmøte 2020
  Sandefjord Skøiteklub avholder årsmøte den 31. mars i Ishallen.

  se mer her
  Lagt inn 1. mar. 2020, 13:41 av Sandefjord Skøiteklub
 • Sandefjordløpet 2020
  Velkommen til Sandefjordløpet 2020.
  Løpet arrangeres i Vikingskipet på Hamar lørdag 7. og søndag 8. mars. Stevnestart kl.09.00 begge dager. Lagledermøte kl. 08.20, begge dager, ved tribunen utenfor sekretariatet.
  Det er gjort noen endringer i forhold til fjorårets løp:
  Det er gjort endringer i "gjesteklassen". Junior A løpere er tatt ut fra gjesteklassen og satt opp som egen klasse med distansene 500 og 1500 m på lørdag og 500 og 1000m på søndag.
  Resten av gjesteklassen (dvs. senior og veteranløpere) er satt opp med løp kun på søndag, med distansene 500 og 1000m.
  I rekrutt klassen kan løperne i år velge om de vil gå 100 eller 500m som første distanse søndag. Dette for å gi et bedre tilbud til de av rekruttene som synes 500 er langt å gå.
  Bortsett fra gjesteklassen er det satt opp 2 distanser pr. dag i hver klasse. Vi gjør ferdig 2 distanser for de yngste klassene før vi begynner på klasse junior C og eldre.
  Se forøvrig stevneinnbydelsen som gir oversikt over distansene til de ulike klassene.
  Premiering: Premie til alle løperne i klassene rekrutt, 10 år, 11 år, 12 år og junior C. 1/3 premiering i klasse junior B og A. Ingen premiering i gjesteklassen. I klassene fra og med 11 år og til og med junior A  premieres løperne ut fra sammenlagtresultat etter 4 løp.
  Pga. forventet stor deltagelse er påmeldingsfristen satt til torsdag 27. feb. det vil si noe tidligere enn vanlig praksis ved andre stevner. Ved etteranmelding etter mandag 2. mars kl. 20.00 betales dobbel startkontingent.
  Arrangør ber om at klubbene melder på løperne i den klassen de aldersmessig (fødselsdato) hører til i. 

  Informasjon om distanser, påmelding, startkontingent ol. finnes i stevneinnbydelsen. Stevneinnbydelsen er forøvrig sendt klubbene via NSF tidligere i januar.
  Vi håper å se dere i Vikingskipet 7. og 8. mars.
  Hilsen
  Sandefjord Skøiteklub.

  Stevnestart begge dager er kl. 09.00

  Lagt inn 24. feb. 2020, 14:59 av Sandefjord Skøiteklub
 • Skøyteskole 2019
  Vil du gå på skøyteskole og oppleve hvor artig det kan være på isen?

  Sandefjord Skøiteklub, Sandefjord kunstløpklubb og Sandefjord Penguins ishockeyklubb samarbeider i år om felles skøyteskole for barn i alderen 5 - 10 år.

  Onsdag 9. oktober starter skøyteskolen som vil foregå fra kl. 17.15 til 18.15 i Ishallen i Bugården. Skøyteskolen vil foregå hver onsdag fram til og med 11. desember 2019.

  Etter to gratis prøvetimer, betales deltageravgiften på kun 350,- senest ved 3. oppmøte.

  Velkommen til en spennende time på isen.
  Lagt inn 7. okt. 2019, 06:27 av Sandefjord Skøiteklub
 • Inlineløp i strålende sommervær
  Rulleskøyter Bugården. Sandefjord Skøiteklub. Inline. Inlineløp 2017
  Sandefjord Skøiteklub arrangerte sitt årlige inlineløp i Bugårdsparken i helgen, og værgudene var nok en gang på vår side. Både løpere, ledere og publikum storkoste seg i sommerværet og kunne bivåne inline-sport på høyt nivå. Løpere i alle aldere, fra rekrutter på 5 år til godt voksne veteraner var i aksjon, og det var virkelig fart og spenning i Bugårdsparken. Blant mange deltakere fra SSK, gikk Oskar Fabritius, Lukas Gærnæ og Kaja Bratteng Langås sine aller første løp, og de har alle grunn til å være strålende fornøyd med innsatsen. Alle tre gjennomførte både 200 og 400 meter med stil! Treneren deres, Trine Heian deltok også, og var involvert i helgens jevneste duell da ikke engang målfoto klarte å skille henne og Marte B. Furnee fra Asker på 500m og det ble delt seier i 17-19 årsklassen.

  Sofie Karoline Haugen demonstrerte inlinesport på topp internasjonalt nivå når hun i overlegen stil vant begge distansene i eliteklassen for damer, mens seieren i herreklassen gikk til Danmark og Emil Nielsen. Han vant også begge distansene, 500 og 5000 meter.

  I klasse 17-19 år gutter var det den lovende skøyteløperen Tobias Fløiten fra Nord-Odal som vant både 500 og 3000 meter, mens Tønsberg Turns Ina Nakken imponerte i jenter 13-16 år og vant begge distansene i utklassingsstil. I gutter 13-16 år vant vår egen Herman Hoff 500 meter, mens Linus August Risnes fra Oslo Speedskaters vant 3 000 meter.

  I klassene 10-12 år og rekrutt gikk en rekke av våre unge håpefulle. Blant mange gode prestasjoner vil vi trekke frem Milla Junine Hem Lunde og Jenny Skjæveland Solhaug på jentesiden og Tim Sebastian Løveseter og Dian Bergh på guttesiden. Alle disse viser allerede meget gode ferdigheter på rulleskøyter, men fort går det også med de øvrige løperne. Både Natalia Skrzypiec, Maja Sjølund Iversen og søskene Sigve og Nora Furuli Elleflaadt har all grunn til å være fornøyd med helgens løp, for ikke å glemme våre aller yngste, Mio Bergh og Olav Furuli Elleflaadt (ingen av dem har fylt 6 år) som virkelig så ut til å kose seg på rulleskøytebanen i likhet med de tidligere nevnte rekruttene Oskar, Lukas og Kaja.

  Alt i alt et meget vellykket stevne. 45 deltakere stilte til start. Noen knall og fall ble det, men det hører med i inlineløp, og stort sett var det bare blide ansikter å se i solskinnet i Bugårdsparken.

  Resultatene finner du her
  Lagt inn 17. jun. 2019, 12:24 av Sandefjord Skøiteklub
 • Resultatliste fra inlineløpet 15. juni
  Her kommer resultatlista fra lørdagens inlineløp.


  Vi takker for alle som var med gjøre dagen til en flott konkurranse som vanlig.
  Lagt inn 16. jun. 2019, 02:48 av Sandefjord Skøiteklub
 • Deltagerlista til lørdagens inlineløp er klar
  Vi gleder oss over 46 påmeldte til inline løpet i på Jotun Inlinebane i Bugården førstkommende lørdag.

  Lista finner du her

  (linken er nå oppdatert, etter tidligere feil)

  Velkommen skal dere være
  Lagt inn 13. jun. 2019, 11:54 av Sandefjord Skøiteklub
 • Snart klart for vårens vakreste eventyr - inlineløp i Bugården
  Rulleskøyter Bugården. Sandefjord Skøiteklub. Inline. Inlineløp 2017
  Lørdag 15. juni er det igjen klart for inlineløp på Jotun Inlinebane i Bugårdsparken. Stevnestart er kl 1100. Sandefjord Skøiteklub har gleden av å invitere små og stor til et uformelt og trivelig arrangement i idylliske omgivelser. Løpet er for alle løpere fra rekrutter til mosjonister og veteraner.
  Rulleskøyter Bugården. Sandefjord Skøiteklub. Inline. Inlineløp 2017

  Det er pengepremier i klassene 13-16 år, 17-19 år og i eliteklassen.


  Vi håper på stor deltakelse og ønsker alle hjertelig velkommen. Invitasjon med mer detaljer finner du her
  Lagt inn 29. mai 2019, 07:59 av Sandefjord Skøiteklub
 • Årsavslutning med hyggelige overraskelser
  Sist torsdag satte vi strek for sesongen 2018-2019 med årsavslutning på Idrettens Hus. Det spirer og gror i klubben og over 60 små og store deltok. Årsavslutningen foregikk i tradisjonell stil med kaker, kaffe og brus, utdeling av deltakerpremie til alle, statuetter til de som var kvalifisert for det og divers pokaler. Årets løper på guttesiden ble Herman Hoff, mens Natalia Skrzypiec ble beste jenteløper. TSE Consult's Innsatspokal gikk i år til Herman Hoff, mens Sandefjord Skøiteklubs vandrepokal ble tildelt Dian Bergh.

  Vi fikk også et svært hyggelig og overraskende besøk fra Torbjørn Hansen's stiftelse. Denne stiftelsen forvalter penger etter den avdøde entreprenøren som testamenterte bort store deler av sin formue til breddeidretten i Sandefjord. Sandefjord Skøiteklub fikk først utdelt kr 50 000,- til innkjøp av nye skøyter. Deretter kom kveldens høydepunkt da klubbens beste løper, Sofie Karoline Haugen fikk tildelt kr 100 000,- som belønning for å bli kåret til "Sandefjords beste idrettsutøver" i 2018 av stiftelsen. Det var en rørt og lykkelig 23-åring som mottok gavesjekken som et synlig bevis. En fin inspirasjon for vår hardtsatsende ungjente som er klar for en ny sesong med satsing på høyeste nivå.

  Da tar løperne noen ukers velfortjent "ferie", før vi ruller i gang sesongen 2019-2020 med rulleskøyter på inlinebanen i Bugården i månedsskiftet april-mai.
  Lagt inn 15. apr. 2019, 03:26 av Sandefjord Skøiteklub
Viser innlegg 1 - 10 av 360. Vis mer »

 


Gå til info og registrering av din Grasrotandel
 
 
Støttespillere