• Sandefjordløpet 2020
  Velkommen til Sandefjordløpet 2020.
  Løpet arrangeres i Vikingskipet på Hamar lørdag 7. og søndag 8. mars. Stevnestart kl.09.00 begge dager. Lagledermøte kl. 08.20, begge dager, ved tribunen utenfor sekretariatet.
  Det er gjort noen endringer i forhold til fjorårets løp:
  Det er gjort endringer i "gjesteklassen". Junior A løpere er tatt ut fra gjesteklassen og satt opp som egen klasse med distansene 500 og 1500 m på lørdag og 500 og 100m på søndag.
  Resten av gjesteklassen (dvs. senior og veteranløpere) er satt opp med løp kun på søndag, med distansene 500 og 1000m.
  I rekrutt klassen kan løperne i år velge om de vil gå 100 eller 500m som første distanse søndag. Dette for å gi et bedre tilbud til de av rekruttene som synes 500 er langt å gå.
  Bortsett fra gjesteklassen er det satt opp 2 distanser pr. dag i hver klasse. Vi gjør ferdig 2 distanser for de yngste klassene før vi begynner på klasse junior C og eldre.
  Se forøvrig stevneinnbydelsen som gir oversikt over distansene til de ulike klassene.
  Premiering: Premie til alle løperne i klassene rekrutt, 10 år, 11 år, 12 år og junior C. 1/3 premiering i klasse junior B og A. Ingen premiering i gjesteklassen. I klassene fra og med 11 år og til og med junior A  premieres løperne ut fra sammenlagtresultat etter 4 løp.
  Pga. forventet stor deltagelse er påmeldingsfristen satt til torsdag 27. feb. det vil si noe tidligere enn vanlig praksis ved andre stevner. Ved etteranmelding etter mandag 2. mars kl. 20.00 betales dobbel startkontingent.
  Arrangør ber om at klubbene melder på løperne i den klassen de aldersmessig (fødselsdato) hører til i. 

  Informasjon om distanser, påmelding, startkontingent ol. finnes i stevneinnbydelsen. Stevneinnbydelsen er forøvrig sendt klubbene via NSF tidligere i januar.
  Vi håper å se dere i Vikingskipet 7. og 8. mars.
  Hilsen
  Sandefjord Skøiteklub.

  Stevnestart begge dager er kl. 09.00

  Lagt inn 6. feb. 2020, 14:31 av Sandefjord Skøiteklub
 • Skøyteskole 2019
  Vil du gå på skøyteskole og oppleve hvor artig det kan være på isen?

  Sandefjord Skøiteklub, Sandefjord kunstløpklubb og Sandefjord Penguins ishockeyklubb samarbeider i år om felles skøyteskole for barn i alderen 5 - 10 år.

  Onsdag 9. oktober starter skøyteskolen som vil foregå fra kl. 17.15 til 18.15 i Ishallen i Bugården. Skøyteskolen vil foregå hver onsdag fram til og med 11. desember 2019.

  Etter to gratis prøvetimer, betales deltageravgiften på kun 350,- senest ved 3. oppmøte.

  Velkommen til en spennende time på isen.
  Lagt inn 7. okt. 2019, 06:27 av Sandefjord Skøiteklub
 • Inlineløp i strålende sommervær
  Rulleskøyter Bugården. Sandefjord Skøiteklub. Inline. Inlineløp 2017
  Sandefjord Skøiteklub arrangerte sitt årlige inlineløp i Bugårdsparken i helgen, og værgudene var nok en gang på vår side. Både løpere, ledere og publikum storkoste seg i sommerværet og kunne bivåne inline-sport på høyt nivå. Løpere i alle aldere, fra rekrutter på 5 år til godt voksne veteraner var i aksjon, og det var virkelig fart og spenning i Bugårdsparken. Blant mange deltakere fra SSK, gikk Oskar Fabritius, Lukas Gærnæ og Kaja Bratteng Langås sine aller første løp, og de har alle grunn til å være strålende fornøyd med innsatsen. Alle tre gjennomførte både 200 og 400 meter med stil! Treneren deres, Trine Heian deltok også, og var involvert i helgens jevneste duell da ikke engang målfoto klarte å skille henne og Marte B. Furnee fra Asker på 500m og det ble delt seier i 17-19 årsklassen.

  Sofie Karoline Haugen demonstrerte inlinesport på topp internasjonalt nivå når hun i overlegen stil vant begge distansene i eliteklassen for damer, mens seieren i herreklassen gikk til Danmark og Emil Nielsen. Han vant også begge distansene, 500 og 5000 meter.

  I klasse 17-19 år gutter var det den lovende skøyteløperen Tobias Fløiten fra Nord-Odal som vant både 500 og 3000 meter, mens Tønsberg Turns Ina Nakken imponerte i jenter 13-16 år og vant begge distansene i utklassingsstil. I gutter 13-16 år vant vår egen Herman Hoff 500 meter, mens Linus August Risnes fra Oslo Speedskaters vant 3 000 meter.

  I klassene 10-12 år og rekrutt gikk en rekke av våre unge håpefulle. Blant mange gode prestasjoner vil vi trekke frem Milla Junine Hem Lunde og Jenny Skjæveland Solhaug på jentesiden og Tim Sebastian Løveseter og Dian Bergh på guttesiden. Alle disse viser allerede meget gode ferdigheter på rulleskøyter, men fort går det også med de øvrige løperne. Både Natalia Skrzypiec, Maja Sjølund Iversen og søskene Sigve og Nora Furuli Elleflaadt har all grunn til å være fornøyd med helgens løp, for ikke å glemme våre aller yngste, Mio Bergh og Olav Furuli Elleflaadt (ingen av dem har fylt 6 år) som virkelig så ut til å kose seg på rulleskøytebanen i likhet med de tidligere nevnte rekruttene Oskar, Lukas og Kaja.

  Alt i alt et meget vellykket stevne. 45 deltakere stilte til start. Noen knall og fall ble det, men det hører med i inlineløp, og stort sett var det bare blide ansikter å se i solskinnet i Bugårdsparken.

  Resultatene finner du her
  Lagt inn 17. jun. 2019, 12:24 av Sandefjord Skøiteklub
 • Resultatliste fra inlineløpet 15. juni
  Her kommer resultatlista fra lørdagens inlineløp.


  Vi takker for alle som var med gjøre dagen til en flott konkurranse som vanlig.
  Lagt inn 16. jun. 2019, 02:48 av Sandefjord Skøiteklub
 • Deltagerlista til lørdagens inlineløp er klar
  Vi gleder oss over 46 påmeldte til inline løpet i på Jotun Inlinebane i Bugården førstkommende lørdag.

  Lista finner du her

  (linken er nå oppdatert, etter tidligere feil)

  Velkommen skal dere være
  Lagt inn 13. jun. 2019, 11:54 av Sandefjord Skøiteklub
 • Snart klart for vårens vakreste eventyr - inlineløp i Bugården
  Rulleskøyter Bugården. Sandefjord Skøiteklub. Inline. Inlineløp 2017
  Lørdag 15. juni er det igjen klart for inlineløp på Jotun Inlinebane i Bugårdsparken. Stevnestart er kl 1100. Sandefjord Skøiteklub har gleden av å invitere små og stor til et uformelt og trivelig arrangement i idylliske omgivelser. Løpet er for alle løpere fra rekrutter til mosjonister og veteraner.
  Rulleskøyter Bugården. Sandefjord Skøiteklub. Inline. Inlineløp 2017

  Det er pengepremier i klassene 13-16 år, 17-19 år og i eliteklassen.


  Vi håper på stor deltakelse og ønsker alle hjertelig velkommen. Invitasjon med mer detaljer finner du her
  Lagt inn 29. mai 2019, 07:59 av Sandefjord Skøiteklub
 • Årsavslutning med hyggelige overraskelser
  Sist torsdag satte vi strek for sesongen 2018-2019 med årsavslutning på Idrettens Hus. Det spirer og gror i klubben og over 60 små og store deltok. Årsavslutningen foregikk i tradisjonell stil med kaker, kaffe og brus, utdeling av deltakerpremie til alle, statuetter til de som var kvalifisert for det og divers pokaler. Årets løper på guttesiden ble Herman Hoff, mens Natalia Skrzypiec ble beste jenteløper. TSE Consult's Innsatspokal gikk i år til Herman Hoff, mens Sandefjord Skøiteklubs vandrepokal ble tildelt Dian Bergh.

  Vi fikk også et svært hyggelig og overraskende besøk fra Torbjørn Hansen's stiftelse. Denne stiftelsen forvalter penger etter den avdøde entreprenøren som testamenterte bort store deler av sin formue til breddeidretten i Sandefjord. Sandefjord Skøiteklub fikk først utdelt kr 50 000,- til innkjøp av nye skøyter. Deretter kom kveldens høydepunkt da klubbens beste løper, Sofie Karoline Haugen fikk tildelt kr 100 000,- som belønning for å bli kåret til "Sandefjords beste idrettsutøver" i 2018 av stiftelsen. Det var en rørt og lykkelig 23-åring som mottok gavesjekken som et synlig bevis. En fin inspirasjon for vår hardtsatsende ungjente som er klar for en ny sesong med satsing på høyeste nivå.

  Da tar løperne noen ukers velfortjent "ferie", før vi ruller i gang sesongen 2019-2020 med rulleskøyter på inlinebanen i Bugården i månedsskiftet april-mai.
  Lagt inn 15. apr. 2019, 03:26 av Sandefjord Skøiteklub
 • Eventyrlig sesongavslutning for Herman
  I årets sesongprogram står det å lese følgende om Herman Hoff: "15-åringen er ikke redd for å sette hårete mål. 41 - 1.20 - 2.06 - 4.30 er de uttalte målene for årets sesong". Herman har vært god hele sesongen, men ikke i nærheten av å nå disse målene. Men under fantastiske forhold under rekordløpet i Sørmarka Arena klinket 15-åringen likegodt til med følgende serie: 500 meter: 40,67. 1000 meter: 1.19,97. 1500 meter: 2.04,06. 3000 meter: 4.28,58. Fire eventyrlig gode løp og fire solide personlige rekorder - det er bare å gratulere Herman. Dette var solide saker!!!
  Men det var flere som gikk fort i Stavanger, så plasseringsmessig måtte Herman nøye seg med 3. plass på samtlige distanser. Den suverene eneren i klassen Emil Pedersen Matre fra Fana toppet en god sesong med å slå Sverre Lunde Pedersens landsrekord på 500 meter når han gikk inn til 38,48 på distansen. Ingen dårlig tid i 14-årsklassen!
  Nå er sesongen avsluttet for Herman og reisen fortsetter nå på Wang Toppidrett på Hamar under Eskil Erviks vinger. Vi ønsker vår ambisiøse løper lykke til. Det er tøft på Hamar, men grunnlaget er lagt under kyndig veiledning av bestefar Harald og pappa Roar Hoff. At de har gjort mye riktig, er helgens prestasjoner et bevis på!
  Lagt inn 18. mar. 2019, 02:44 av Sandefjord Skøiteklub
 • Innkalling til årsmøte 2019

  Hei alle sammen,

  Sandefjord Skøiteklub innkaller til årsmøte i 2. etasje i ishallen i Bugården

   

              torsdag 21. mars kl 1900.

   

  Dokumenter til årsmøtet:

  Saksliste

  Organisasjonsplan


  I tillegg til vanlige årsmøtesaker, blir det i etterkant en enkel bevertning og uhøytidelig skøyteprat.

  En ypperlig anledning for nye foreldre til å bli kjent med klubben, så vi oppfordrer dere til å komme.

   

  Årsavslutning for barna blir avholdt samme sted 11. april. Mer info om dette kommer senere.

  Lagt inn 7. mar. 2019, 14:34 av Sandefjord Skøiteklub
 • Sandefjordløpet 2019 - en festdag for skøytebarn (og voksne)
  Sandefjord Skøiteklub arrangerte i helgen Sandefjordløpet i Vikingskipet på Hamar for 16. året på rad, og vi kan se tilbake på en innholdsrik helg.

  Det var fantastiske forhold i Vikingskipet. Ca 360 løpere deltok, og disse satte til sammen 734 personlige rekorder i løpet av to hektiske dager på Hamar. Det er lov med litt selvskryt, og Sandefjord Skøiteklub gjennomførte et "maraton-arrangement" til terningkast 6. SSK stilte med hele 11 løpere i alderen 5 til 17 år, og alle de yngre løperne kom hjem med nye solide personlige rekorder. Det er mye som kan nevnes fra en slik helg. 5-åringene Olav Furuli Elleflaadt og Mio Bergh er et herlig skue når de energisk gjennomfører sine 100 metere på henholdsvis 34,63 og 20,38. Det er flott å oppleve Dian Bergh's ekte idrettsglede når han i 10-årsklasse for første gang kommer under 50 sek. på 400m og får notert 49,41 og senere også smadrer sin pers på 500m og får notert 58,82. Det er herlig å observere den interne fighten mellom Dian og fetteren Sigve Furuli Elleflaadt. Denne gangen var det Dian som var raskest, men Sigve satte også personlige rekorder og gikk inn til 51,10 på 400 og 63,19 på 500 meter. Det er fantastisk å se hvor flott Jenny Skjæveland Solhaug går på skøyter når hun debuterer som rekrutt i Vikingskipet og får notert perser og veldig bra tider på alle tre distansene hun gikk. 15,02, 51,54 og 65,80 lyder Jenny's nye rekorder i ungjentas tredje skøytestevne. Da får det heller gå at hun var uheldig å falle fra en enda bedre pers på den siste 400meter'n. Nora Furuli Elleflaadt gjennomfører sine distanser med et konstant smil om munnen og har god øyekontakt med publikum når hun smadrer sine "perser" og kommer inn på 17,27, 66,31 og 83,41 på henholdsvis 100, 400 og 500 meter. Bestevenninnene Natalia Skrzypiec og Maja Sjølund Iversen i 10-årsklassen gikk skøyteløp for andre gang i sin karriere, og har all grunn til å være stolte av debuten i "Skipet". Perser på begge distanser, Natalia fikk notert 54,77 og 66,14 på henholdsvis 400 og 500m, mens Maja Sjølund Iversen nå har 60,59 og 74,09 som pers på de samme distansene.
  I 11-årsklassen var Tim-Sebastian Løveseter uheldig å falle på sin første distanse, men det ble allikevel to nye personlige rekorder også på Tim-Sebastian. 57,43 på 500m og spesielt 1.55,27 på 1000m var solide prestasjoner av Tim-Sebastian.
  Imponerende prestasjoner av alle våre yngste løpere med andre ord, og jeg tror samtlige syntes det var en opplevelse å oppleve stemningen og gleden ved det å få gå i selveste Vikingskipet.
  Herman Hoff i klasse junior C har gått i Vikingskipet mange ganger. Men han har aldri gått så fort som i helgen. Etter å ha falt på den innledende 500 meteren, gikk Herman tre knallgode løp som alle resulterte i personlige rekorder, og selv med fall ble Herman nr. 3 sammenlagt i Gutter Junior B. 41,15, 1.22,70 og 2.08,36 er Hermans nye perser på henholdsvis 500, 1000 og 1500 meter.
  17-åringen Sindre Kragh Andersen var den siste av våre løpere i aksjon i Vikingskipet. Det ble ingen rekorder på Sindre denne gang, men det skal sies at Sindre satser like mye på hockey som på lengdeløp, og da kommer ikke persene like tett lenger.

  Alt i alt en særdeles vellykket helg både for klubben som arrangør og ikke minst for klubbens aktive løpere, og vi gleder oss allerede til Sandefjordløpet 2020.
  Lagt inn 4. mar. 2019, 06:21 av Sandefjord Skøiteklub
Viser innlegg 1 - 10 av 357. Vis mer »

 


Gå til info og registrering av din Grasrotandel
 
 
Støttespillere