• Startlister søndag - Sandefjordløpet 2017
  Her finner du søndagens startlister 

  Lagt inn av Sandefjord Skøiteklub
 • Resultatliste for lørdag, Sandefjordløpet 2027
  Lørdagens resultater finner du her:

  Lagt inn av Sandefjord Skøiteklub
 • Sandefjordløpet 2017 - Startlister for lørdag
  Nå er startlistene på plass, og kan lastes ned her:


  Velkommen til skøytefest!
  Lagt inn 17. feb. 2017, 11:06 av Sandefjord Skøiteklub
 • Deltagerlista til Sandefjordsløpet 2017 (revidert)
  Deltagerlista til Sandefjordsløpet 2017 er klar

  Revidert utgave pr. torsdag 16. feb.

  Sandefjordsløpet Klubbdelt deltagerliste 2017 v4

  Flott hvis alle kan kontrollere at de er riktig oppført.

  Lagt inn 16. feb. 2017, 13:11 av Sandefjord Skøiteklub
 • Tøft for Sofie i VM-fellesstarten
  Sofie Karoline Haugen var Norges eneste deltaker i fellesstart under VM enkeltdistanser i Sør-Korea i helgen. Sofie hadde flere gode posisjoneringer i starten, men var ikke tøff nok til å kjempe for plassen sin i feltet, og ble stadig dratt lenger bakover. Da koster det mye krefter å tette luker, og etterhvert ble hun liggende på halen av feltet før hun til slutt måtte slippe. Alt i alt ble det en tung fellesstart for ungjenta, men Sofie selv ser på det som en morsom og nyttig erfaring.Totalt sett har turen til Sør-Korea vært spennende og gitt et godt treningsutbytte. Sofie har gjennomført mange gode økter med høy kvalitet på den ekstremt raske isen i neste års OL-arena, og det vil hun forhåpentligvis dra nytte av når hun skal gå VM allround på hjemmebane i Vikingskipet første helgen i mars. Så selv om fellesstarten ble tøff, og Sofie endte uplassert i selve løpet, er hun totalt sett meget fornøyd med utbyttet av turen. Vi ønsker Sofie lykke til på Hamar om drøye to uker.
  Lagt inn 14. feb. 2017, 02:44 av Sandefjord Skøiteklub
 • To medaljer på Herman i LM
  Drammens Skøiteklub arrangerte et meget vellykket Landsmesterskap i helgen. Fem løpere fra SSK deltok i mesterskapet. Verken Herman Hoff, Madelen Luberth, Helene Tyslum Sperre, Trine Heian og Sindre Kragh Andersen kom tilbake til Sandefjord som landsmestere, men Herman kunne innkassere to bronsemedaljer og var selvfølgelig svært fornøyd med det.
  Herman Hoff var yngste deltager fra Sandefjord og var uheldig å falle på 500m. Men han tok det igjen både på 1000m og 1500m. Han satte utepers på begge distanser og ble belønnet med bronsemedalje i 12-årsklassen for sin fine innsats. Utepersene lyder nå på 1.36,52 og 2.33,40.
  Madelen Luberth deltok i LM for andre gang. Hun har ikke helt fått det til å stemme denne sesongen, da hun har slitt med skade. Madelen var nok mest fornøyd med sin 1000m hvor hun ble klokket inn på 1.56,34.
  Helene Tyslum Sperre gikk tre jevnt gode løp på distansene 500m, 1000m og 1500m. Hun ble nr. 8 på alle distansene, og også hun var best fornøyd med sin 1000m hvor hun satte ny utepers og kom i mål på 1.43,81
  Trine Heian gikk de samme distansene som de øvrige jentene og gikk inn til to femteplasser og en sjetteplass. Det ble ingen nye rekorder for Trine denne helgen, men hun har så langt hatt en god sesong bak seg.
  Sindre Kragh Andersen gjennomførte mesterskapet med å gå 500m, 1500m og 3000m. Sindre fikk 10. plass på 3000m, og var noe bak sin egen personlige utendørsrekord på distansen.
  Sandefjordjentene stilte også til start som eget lag i lagtempo-konkurransen. Dette er en forholdsvis ny konkurranseform innen skøytesporten hvor to lag stiller til start på banen samtidig. Lagene starter på hver sin side av banen og går 4 runder. Det er viktig å holde sammen i laget for tiden tas på siste løper over målstreken. Herman gikk på et guttelag sammen med en løper fra Holmestrand og en fra Tønsberg. Nyvinningen gav mersmak for løperne.
  Sandefjordløperne ser nå allerede fram mot neste helg hvor de skal til Vikingskipet å konkurrere i ”Sandefjordløpet”.
  Lagt inn 14. feb. 2017, 02:42 av Sandefjord Skøiteklub
 • Sofie sikret Norge en ekstra VM-plass
  Sofie Karoline Haugen gjorde sine saker meget bra under WC-løpene i Berlin i helgen. Målsettingen var å sikre Norge to plasser på kvinnesiden under VM allround i Vikingskipet på Hamar første helgen i mars, og Sofie klarte akkurat det. Hun gikk en flott 1500m på 2.02,50 og ble nr. 12 i B-gruppa. På 3000m gikk Sofie særdeles bra de første 5 rundene, og selv om hun "fikk det" på de to siste rundene, så kom hun i mål på tiden 4.15,01. Dette er sesongbeste og kun 3 sekunder bak hennes Calgary-pers på distansen. Prestasjonen holdt til en 14. plass, og det var nok til å sikre Norge en kvote på to kvinneløpere i VM. Det betyr etter all sannsynlighet at vi får se Sofie i tillegg til Ida Njåtun under VM på hjemmebane.

  Men før den tid skal Sofie gå fellesstart under VM enkeltdistanser som går i Gangneung i Sør-Korea 9. - 12. februar. Sofie reiser rett fra Berlin til Sør-Korea, så utfordringene står i kø for 21-åringen. Sofie selv var fornøyd med helgen som var. Hun føler formen er stigende og gleder seg til oppgavene som venter. Det gjør vi også, og vi ønsker lykke til under fjerne himmelstrøk.
  Lagt inn 30. jan. 2017, 05:58 av Sandefjord Skøiteklub
 • Herman og Trine er klare for Viking Race
  Herman Hoff og Trine Heian er klare for deltakelse i Viking Race i Heerenveen. Det ble klart etter helgens Vikingløp på Maier Arena i Tønsberg. Vikingløpet fungerer som uttaksstevne, og de tre beste i hver årsklasse kvalifiserer seg til Viking Race som regnes som et uoffisielt europamesterskap for aldersbestemte klasser, og går av stabelen på selveste Thialf stadion i Heerenveen første helgen i mars.
  Både Trine og Herman har levert jevnt gode prestasjoner hele denne sesongen, og det er velfortjent at de nå er kvalifisert for årets høydepunkt. Herman Hoff går i 12-årsklassen og kom på andreplass sammenlagt etter også å ha blitt nr. 2 på samtlige distanser. Trine Heian fikk to andreplasser og to tredjeplasser og kom på tredjeplass i sammendraget. Det var tunge forhold i Tønsberg, spesielt på søndag, så perser ble det ikke, men 47,33 på Herman og 45,07 på Trine er allikevel brukbare tider utendørs.
  SSK stilte med ytterligere tre løpere i aldersbestemte klasser og i tillegg tre rekrutter. I gutter 11 år viste Petter T. Sperre at formen er intakt. Han ble nr. 5 sammenlagt etter fire jevnt bra løp. Madelen Luberth sliter med skade som tydelig hemmer henne. Men Madelen vil gå skøyteløp likevel, og ble nr. 8 i 13-årsklassen. Helene Tyslum Sperre satte utendørs pers på sin innledende 500m med tiden 50,60 men var uheldig å falle på 1000m, og dermed ble mulighetene for en bra sammenlagtplassering spolert.
  I rekruttklassen viser de ferske nykommerne Nora Furuli Elleflaadt, Dian Bergh og Sigve Furuli Elleflaadt stadig fremgang og ikke minst en herlig idrettsglede. Veldig morsomt å følge disse unge håpefulle. Nora er bare 5 år, men fullførte i likhet med de andre rekruttene både 400 og 500 meter i helgen. Dette er flotte løpere, som klubben forhåpentligvis vil få mye glede av i årene fremover.
  Lagt inn 30. jan. 2017, 02:34 av Sandefjord Skøiteklub
 • På pallen i Norges Cup 5, Stavanger
  Sandefjord skøiteklub hadde tre jenter påmeldt til stevnet. Og det ble flere pallplasser på jentene også denne helgen.

  Trine Heian i junior klassen, Martine Lilløy Bruun og Sofie Karoline Haugen i Senior klassen.
  Både Trine og Martine leder sine klasser sammenlagt i Norges Cupen og ønsker selvfølgelig å beholde plasseringene sine og vinne sammenlagt for denne sesongen.
  Vi starter med Trine som lørdag gikk inn til en solid 2. plass på 500m med 43,96 og til en 4. plass på 1500m med 2,23.92 Trine fortsatte søndag med en ny 500m og 2. plass hvor hun forbedret tiden sin til 43,88 Siste distanse for Trine var 1000m som hun gikk på 1,32.15 noe som holdt til en ny 4.plass Trine var godt fornøyd med plasseringene men tidsmessig kan hun gå fortere mente hun da tidene var litt bak hennes egne personlige rekorder.
  Martine Lilløy Bruun gikk 500 og 1000m lørdag og gikk 41,57 på 500m og 1,24.82 på 1000m det holdt til en 5 og en 2. plass. Søndag gikk Martine en ny 500m på 41,97 og ble nr. 4. Martine skulle egentlig gått en ny 1000m men trakk seg fra distansen fordi kroppen ikke spiller helt på lag for tiden.
  Sofie Karoline Haugen Gikk 500 og 1500 lørdag. 500m på 40.73 og 2,02.43 på 1500m er bra resultater, Sofie ble nr. 3 på 500m og nr. 2 på 1500m bare 1.7 sekunder bak Ida Njåtun. Søndag gikk Sofie 3000m og gjorde det veldig bra også her, hun vant distansen på 4,22.22 Sofie var meget godt fornøyd med løpene denne helgen og viser at formen er stigende før neste helgs World Cup stevne i Berlin.

  Det ser også ut til at begge Sandefjordsjentene (Trine og Martine) beholder ledelsen i sammendraget også etter denne helga, bra innsats av alle jentene.
  Lagt inn 23. jan. 2017, 05:50 av Sandefjord Skøiteklub
 • Petter i kjempeform!
  Sandefjord Skøiteklub stilte med fem unge, lovende skøyteløpere under Hamarlekene i Vikingskipet i helgen. Stevnet er et av de største i Norge, bare slått av Sandefjordløpet som fortsatt er Norges desidert største skøyteløp for barn og unge.
  Forholdene i Vikingskipet var gode. Temperaturen både i isen og i hallen var fine. Dette gjorde at løperne gikk fort, og mange kunne senke sine personlige rekorder som er noe av målet når de kommer innendørs og kan få optimale forhold. Alle løperne gikk 4 distanser under Hamar-lekene.
  Petter Tyslum Sperre i 11 års klassen var Sandefjords yngste deltager, og presterte nok best i forhold til seg selv og tidligere oppnådde resultater. Petter gikk to 500m og to 1000m, og satte nye personlige rekorder i alle sine løp. På 1000 meter senket Petter sin tidligere pers med hele 5 sekunder, og kan nå notere 1.48,36 som sin nye personlige rekord på distansen. På 500 meter ble den nye tiden 53,52.
  Herman Hoff i klasse Gutter 12 år gikk også de samme distansene som Petter. Herman hadde sin beste dag på lørdag og forbedret sine perser både på 500. og 1000 meter. På søndag ble det noe tyngre for Herman, som da kom i mål noe bak sine gode tider fra lørdags-løpet. Hermans nye personlige rekorder er nå 46,47 og 1.34,21 på henholdsvis 500 og 1000 meter.
  Madelen Luberth i klasse Jenter junior C har vært skadet denne sesongen og har av den grunn kommet noe på etterskudd i forhold til å kunne forbedre sine bestenoteringer. Hun jobber imidlertid innbitt med å komme ájour, og var ikke langt etter denne helgen. Madelen gikk 500m, 1500m, 1000m og 3000 og var helt klart mest fornøyd med sin 3000m, hvor hun kom i mål på ny pers med 5.54,65.
  Helene Tyslum Sperre gikk fire gode løp, og kunne notere nye bestenoteringer på alle distansene. Helene var best fornøyd med sin 1000m. hvor hun senket sin pers med 1,3 sekunder til 1.38,57. Helene debuterte på 3000m, og hun var svært spent før dette løpet. Hun kom i mål på gode 5.48,38 og har nå en god erfaring med seg videre til seinere 3000m.
  Sindre Kragh Andersen hadde ikke sin beste helg ”på jobben”, men viste gode takter på 1000m. søndag, hvor han senket sin personlige rekord med 1 sekund til 1.30,19. Sindre trener samvittighetsfullt og gjør hele tiden gode framskritt på isen.

  Neste helg stiller Sandefjords løpere til start i Tønsberg i Vikingløpet. Dette er et internasjonalt stevne som fungerer som uttaksstevne til Vikingrace i Heerenveen.
  Lagt inn 23. jan. 2017, 05:46 av Sandefjord Skøiteklub
Viser innlegg 1 - 10 av 298. Vis mer »

 


Gå til info og registrering av din Grasrotandel
 

 
Støttespillere